Baxade Beats vol. 1Året var 2007, TGC vol. 1 skivan var upptryckt och grabbarna kände att det var god tid att hoppa in i båset igen, en äkta TGC rappare kan inte gå långt innan hungern tar över honom, djupa depresstioner är vanlgt och i enstaka fall har även tecken på våldsbenägenhet förekommit. Så den här gången ville dom ha ut sin rap snabbt men allt det där med att grinda beats och ringa runt å rodda, eller sitta timmar i streck å göra dom själv var inget dom var sugna på.

Någon kläckte en briljant idé och Baxade Beats projektet blev till.

Projektet går i det hela ut på att man lyssnar ut dom beatsen man tycker e riktigt feta (svenska som amerikanska) och baxar dom on the spot! Enda riktlinjen är att beatsen ska vara "inne just nu", dvs något som är aktuellt på senare tid. Sen samlar man ihop alla beats man baxat, sätter sig i labbet tillsammans och kokar ihop en mångsidig riktigt fet gryta med ett rejält jävla TungGung! Genialt.
När nöten var knäckt drog grabbarna snabbt igång och spelade in ett mixtape på 8 spår med bara nya instrumentaler i tiden på den tiden.
En rolig grej om BB1 är att Devin the dude var i Stockholm under tiden den spelades in och. Jojje drog in till södermalm och länkade upp med honom direkt, fick en shoutout och exklusiv rätt att kicka på beatet till låten What a job. Vilket jobb de skulllee vaaaa....

Courtesy of Tugge Tugg

LADDA NER: http://www.zshare.net/download/94210651f7e4252f/


01. Göre stort
02. Du e soft gumman
03. Vilket jobb feat. J-Ash
04. Shoutout
05. Släng upp den
06. Steppar in på klubben feat. RoRo
07. Vi fixar
08. Den natten
09. Utro

/ Tugge