god jul och gott nytt år


Nu var julen slut och vi börjar närma oss det nya året 2012.  Det jobbas fortfarande hårt nere i TungGung studion. Det kommer hända en hel del inom en snart framtid. En ny video kommer släppas till nyår på låten "Kolla Nu" och det arbetas konstant på nya låtar till kommande mixtapet "TGC vol 2" Def jobbar med det grafiska.
Jojje sköter det administrativa och Ari mixar på nya låtar.
Adam kanyama
För inte så länge sen var TungGung på första Av kärlek eventet arrangerat av rapparen Blues fick vi se den unga talangen Adam Kanyama köra live,han var riktigt grym. Adam som bara är 16 år har just släppt en ny video som är inspelad av Masse i Redlinestudion. Har en känsla av att vi kommer få se en hel del mer av den här grabben under 2012.
// Tugge Tugg

AV Kärlek

På söndag spelar TungGung live på eventet av Kärlek, kom dit och lyssna på lite TungGung Musik.

bland palmerna i thailand


I januari åker hela klicken ner till Thailand för en fet semester. Under semestern kommer vi försöka göra ett par shows med svensk rap . Om ni är på plats så VAR DÄR!!! tid och plats kommer upp på bloggen. Vår grafiker Def fixade en helt ny färsk rykande flyer till oss och så här såg den ut!!
Big up!! Def
// Tugge Tugge

TungGung - Lång Väg Hem (Ft. DC Grimsta & Mika)
Ännu mer rap och ännu mer musik, den här gången har grabbarna länkat upp med Västerorts rapparen DC Grimsta för ännu en Banger och produktionen av beatet står Tinitus för. I refrengen hör man Mika som på många andra av TungGungs senaste låtar. 


För inte så många dagar sen släppte DC Grimsta sitt andra mixtape för gratis nerladdning på Whoa.nu och jag måste säga att det är ett av de fetaste släppen i år. DC som kommer ifrån Grimsta i Vällingby har länkat upp med västerorts producenten EKP och gjort en Classic. Klicka på länken för att ladda ner mixtapet: Min Melodi
Här nedan ser ni också första Singeln och första videon från min melodi " Där e vi" . Man Hör samplingen i refrengen från DC tidigare mixtape "Från Grimsta"Går som på rälsSom ni kanske såg i tidigare inlägg, så gjorde Ari en graffitti  målning på tre småtavlor, nu har han fått nästa uppdrag att måla Tung Gung på dessa två små modell tåg kommer bli kul å ser hur resultatet blir så här ser det ut innan målning.
// Tugge Tugg

TUNGGUNG @ AV KÄRLEKFör inte så länge sen var TungGung och spelade på munchenbryggeriet på eventet "av kärlek" som rapparen Blues arrangerade. Det var fullt i lokalen och Amir Tunggungs kameraman var på plats och fotade hela eventet, bilder kommer komma upp här på bloggen inom kort. Så här såg hela stan ut den dagen.
// Tugge Tugg

NYA TG KLIBBOR
Vi har nu fått in nya klibbor som vi tänkte pryda stan med!! Om du vill ha ett par maila till tunggungclick@gmail.com så skickar vi ett gäng så ni kan bomba vårt namn i er ort eller stad


//
Tugge Tugg


Toppen