Veckans TungGungare: Jonte aka KazDen här veckan har jag den äran att utse din vän Kaz som veckans TungGungare. Kaz har sen flera år tillbaka funnits bakom kulisserna i TG sammanhang, han har till exempel jobbat med en av TungGungs beatmakers Jaybiz under namnet 2P Crew, och det här var ett antal år innan han hoppade med i gruppen och började spotta saliv över puffskyddet i TungGung båset. Han har även varit med och sänkt ett oräkneligt antal bira med clicken under dessa dagar, och när han uppnådde en lagom mängd vart han antagen.

Jag vill börja med att slänga upp en hand och spreta ut 2 fingrar för det här tunga spåret från Jojjes mixtape Rent grönt i påsen. I den här känner man hans vers rätt igenom. Alla har kännt det, speciellt vid löning då man lätt kan sätta sprätt på hela lönen på ett par dar... Låten förklarar hur det kan va med och utan cash i sin ficka och pengar på sitt kontantkort! Jojje ft. Ari & Kaz - Cash i min ficka.
Nästa spår ja vill uppmärksamma kommer ifrån senaste gemensamma mixtapet, Baxade Beats vol 2. "Chillar", ett ämne Jonte har visat sig vara duktig på med hänvisning till video-serien "slackern Jonte" som finns på TungGungTV. Där kan man se han ta sig en tupplur i studion utan att skämmas under TG grind tid. Förmodligen för han jobbat så hårt! Men den här dagen sov han minsann inte för den här versen e riktigt TÖNG!Från avdammade spår måste ja få lägga in den här dängan! Alla har vi våra egna inre demoner att tampas med och Jonte har ett helt gäng feta demoner som han ger en varsin bitchslap! BAM! Alias, Din Vän Kaz, talar direkt från hjärtat i denna feta produktion av Jaybiz. Kaz - Sliten Snubbe.Fick du en tankeställare?

/ Tugge

Veckans TungGungare: Jonte aka Kaz

Den här veckan har vi din vän Kaz som TungGungare.
Kaz har sen flera år tillbaka funnits i bakom kulisserna i TG sammanhang.
Han har till exempel Jobbat med en av TungGungs beatmakers Jaybiz.
De va år innan han hoppade me och började spotta saliv över mickskyddet
i TungGung båset. Han har även varit med och sänkt ett oräkneligt antal
bira med clicken under dessa dagar. Och när han uppnådde en lagom
mängd vart han antagen.
Jag vill börja med att slänga upp en hand och spreta ut 2 fingrar för det här tunga
spåret från Jojjes mixtape "Cash i min ficka". I den här känner man hans vers rätt
igenom. Alla har kännt det, speciellt vid löning då man lätt kan sätta sprätt på hela
lönen på ett par dar... Låten förklarar hur det kan va med och utan cash i sin ficka
och pengar på sitt kontantkort! Yeah.

Nästa spår ja vill uppmärksamma kommer från senaste Baxade Beats volymen 2.
"Chillar", ett ämne Jonte har visat sig vara duktig på med hänvisning till "slakern Jonte"
som finns på TungGungTV. Där kan man se han ta sig en tupplur utan att skämmas
under TG grind tid. Förmodligen för han jobbat så hårt!
Men den här dagen sov han minsann inte för den här versen e riktigt TÖNG!

Från avdammade spår måste ja få lägga in den här dängan!Veckans TGRemix: Ingenting e gratis
"Betala din potatis med alla dina bagis, samhället e styrt av pengar de e tragiskt.."

En av dom fetaste gamla klassiker från TGC vol. 1, Ingenting e gratis. Def (Megalon) står för acapellan och Jaybiz har skruvat ihop remixen.
Låten ger en minst sagt en tankeställare, Def målar upp ett perspektiv för lyssnaren om hur vi alla är slavar under det monetära systemet och hur pengar styr allas handlingar. Betala för ditt liv, betala för din död.

Enjoy.


/ Tugge

TungGung intervju @ the soul underground show
För ett tag sedan så var Big Dog DJ Jens från THE SOUL UNDERGROUND SHOW förbi studion och gjorde en intervju med klicken, han är minst sagt en brinnande själ inom både den svenska och internationella rap senen med moves gjorda som radio-dj i över 15 år. Med andra ord satt Jens och strömmade ut feta beats "on air" innan ens Tugge hade sommarjobbat ihop sina första air forces, då får ni lite perspektiv på hur länge feta grejer har gått ner hos the man!

Jojje och Kaz har vart förbi och gästat hans radioprogram tidigare för att promota RGIP, där snackade dom lite snabbt om vad som komma skall och kickade lite raps live för hans feta show, någon månad senare dyker han upp i studion och gör en exklusiv intervju med klicken som sändes för ett par veckor sedan, och nu är den ute på nätet tillgängligt för oss alla!

Surfa in på länken nedan och spola fram ca. 120 minuter och njut av den TungGung magi DJ Jens porträtterar i sin egna sanna underground hiphop-radio anda! fett broder.

http://mrs.se/jens/audio/


DJ Jens i TungGung soffan.

Tugge rekommenderar starkt DJ Jens och The Sould Underground Show. Ratta in 90.5 på din radioapparat runt midnatt varje lördag till söndag.

http://www.mrs.se/jens/
http://klubbkoll.se/blogg/djjens/

/ Tugge

RSS 2.0