Veckans Tunggungare: Genetics


Idag börjar Veckans Tunggungare, en grej jag tänkte köra varje tisdag för att ni som läser ska få komma TungGung in på skinnet. Och det är inte bara Jojje, Kaz, Ari och Def, utan klicken består utav en hel stor skara producenter, rappare, djs och andra sköna tuggare ifrån norra.

Först ut är: Genetics.Genetics, eller Jeppe som han heter, är en god vän till oss och ett bra tillskott till klicken. Han har varit med och producerat åt TungGung så länge någon av oss kan minnas, och har ett skönt sound som snyggt bryter av lite ifrån den vanliga TungGung viben.

Här är en gammal klassiker han har producerat på första plattan, TGC vol. 1. Kommer ihåg, som rappas utav Jojje och J-Ash.
Så länge sen så man knappt Kommer ihåg själv. Anledningen till att jag valde skina på Genetics först är för att han har producerat titel låten till TungGung's senaste släpp, artisten Jojjes mixtape Rent grönt i påsen.

Låten siktar sig till målgruppen Blejsare och handlar om hur viktigt det är för en inbiten konsument att få sin produkt så ekologisk och obehandlad det bara går.
Den här gången är det Jojje, Ari, Kaz och Def som berättar för er vad som gäller.Vi langar alltså Jeppe en fet bro-fist för de sköna samarbetet och speciellt det här grymma beatet som inte kunde passa bättre i min mening, fortsätt på samma spår bror!

Glöm inte att ladda ner Jojjes mixtape!
http://www.zshare.net/download/9260708269da2d49/

/ Tugge Tugg