Veckans TungGungare: Jonte aka KazDen här veckan har jag den äran att utse din vän Kaz som veckans TungGungare. Kaz har sen flera år tillbaka funnits bakom kulisserna i TG sammanhang, han har till exempel jobbat med en av TungGungs beatmakers Jaybiz under namnet 2P Crew, och det här var ett antal år innan han hoppade med i gruppen och började spotta saliv över puffskyddet i TungGung båset. Han har även varit med och sänkt ett oräkneligt antal bira med clicken under dessa dagar, och när han uppnådde en lagom mängd vart han antagen.

Jag vill börja med att slänga upp en hand och spreta ut 2 fingrar för det här tunga spåret från Jojjes mixtape Rent grönt i påsen. I den här känner man hans vers rätt igenom. Alla har kännt det, speciellt vid löning då man lätt kan sätta sprätt på hela lönen på ett par dar... Låten förklarar hur det kan va med och utan cash i sin ficka och pengar på sitt kontantkort! Jojje ft. Ari & Kaz - Cash i min ficka.
Nästa spår ja vill uppmärksamma kommer ifrån senaste gemensamma mixtapet, Baxade Beats vol 2. "Chillar", ett ämne Jonte har visat sig vara duktig på med hänvisning till video-serien "slackern Jonte" som finns på TungGungTV. Där kan man se han ta sig en tupplur i studion utan att skämmas under TG grind tid. Förmodligen för han jobbat så hårt! Men den här dagen sov han minsann inte för den här versen e riktigt TÖNG!Från avdammade spår måste ja få lägga in den här dängan! Alla har vi våra egna inre demoner att tampas med och Jonte har ett helt gäng feta demoner som han ger en varsin bitchslap! BAM! Alias, Din Vän Kaz, talar direkt från hjärtat i denna feta produktion av Jaybiz. Kaz - Sliten Snubbe.Fick du en tankeställare?

/ Tugge