Veckans TungGungare: DEF
Nu var det dags igen, idag vill vi langa facklan till våran vän och vapenbroder Def, en av 4 som utgör kärnan i TungGung. Han är en skön flummare ifrån Åkersberga som pluggar ljudteknik till vardags och gör tunga beats samt skriver mördar-rap på fritiden. Han började sin karriär i TungGung som Megalon, som senare blev Mono Megz (Mono; för att han är helt döv på ena örat) och slutligen blev Def (andra örat?..). Men detta tillstånd har aldrig hindrat denna man från att både pumpa ut bland dom fetaste beatsen och bokstavera bland dom fetaste rimmen i TungGung historia. Han driver även youtubekanalen BoardMediaProds (http://www.youtube.com/user/BoardMediaProds) med sin bror.Ni som har varit med i svängen känner troligen igen honom ifrån bland annat första mixtapet, TGC vol. 1, där han producerat en tredjedel samt berikar nästan hela skivan med sin stämma. Jag vill som vanligt ge ett exempel, här står han för både produktionen och en vers. FETASTE BROR!
Ni som missat måste höra hans "flaggskepp" på Avdammade Spår, Maktlösa. En kort men intensiv låt med djup innerbörd, men med en lättlyssnad flow som fångar en från första orden.. Nääär ska ja sluta röka?! Producerad av Poorks.
Nu pluggar han som sagt 20 mil ifrån studion så han har inte haft möjligheter att vara med och skapa musiken på samma sätt så han har tagit hand om design biten. Han har gjort alla youtubebilder, singel och mixtapeomslag och designat loggor, banners och klistermärken. Nu sitter han och jobbar på en video till Va händer bror, den släpps inom ett par veckor så håll utkik!

'

Alltid ett bra jobb ifrån våran vän, ser fram emot ett solo mixtape man!

/ Tugge Tugg