Exklusiv release: Rullar omkring
Nu närmar vi oss slutet av den här spektakulära veckan med fart, när klockan slår 12 inatt når 'TungGungTV firar 100' veckan sitt slut men det innebär inte att det är slut på TungGungTV. Tvärtom, nästa vecka har jag ett nytt projekt på gång som jag kommer köra en dag i veckan genom genom youtubekanalen, jag kan säga att det kommer innebära minst ett nytt släpp varje gång men mer säger jag inte, spännande va?

Som avslut har vi valt att släppa en till exklusiv ohörd låt från samma era som Tunggung shit. Låten heter Rullar omkring och handlar om en förorts tuggares ovillkorliga grind efter att fixa cash, deg, kulor, smet, para, flooz eller va man nu väljer att kalla det. Den har legat som ett liggande projekt länge och jag tror den var planerad till kommande TGC vol. 2 som klicken har börjat knega på, men trots att låten är riktigt fet känner till och med Tugge att nivån nu ligger betydligt högre för mixtapet och jag är såklart jävligt hypad på att få släppa ut den här på bloggen. Så länge det är TungGung tar jag all material jag kan komma över!

Med på låten hör man Jojje, Kaz, Jaybiz, Def, Ari i den följden. Jaybiz står för produktionen och den här gången har han lejsat beaten med ett riktigt jävla westcoast gung, fett!

LADDA NER: http://www.zshare.net/audio/9428443284e3edd7// Tugge